Zaštita privatnosti podataka

Prikupljanje i upotreba osobnih podataka
Turistička agencija Holiday Catch na ovom web mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke kako bi održala funkcionalnost web stranica i omogućila usluge koje korisnici traže. Turistička agencija Holiday Catch ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Turistička agencija Holiday Catch može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izrade statističke analize, omogućivanja korisničke potpore ili sličnih potreba. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je upotreba vaših osobnih podataka (osim za svrhu pružanja usluga Hrvatskoj poštanskoj banci), uz obvezu zadržavanja povjerljivosti.

Sigurnost osobnih informacija
Web stranice www.holiday-catch.com štite vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Primjena kolačića
Na web stranicama www.holiday-catch.com koriste se  tzv. kolačići (eng. cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika/posjetitelja smješta web poslužitelj kojim se posjetitelj koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita web odredište koje je posjetio, koje potom šalje podatke pregledniku koji zatim izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj web odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega te se tako korisnicima pruža više online mogućnosti i bolji korisnički doživljaj. Kolačići koji se pohranjuju mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta web stranicama), odnosno trajni kolačići koji na računalu posjetitelja ostaju pohranjeni i nakon posjeta. Kolačići se koriste za funkcioniranje svih značajki web mjesta i boljega korisničkog iskustva. Kolačićima trećih strana www.holiday-catch.com koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših web stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku. Web stranice Turističke agencije Holiday Catch ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Sprječavanje kolačića
Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite, ili na http://hr.wikipedia.org/wiki/HTTP_kolačići Kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe našeg web mjesta i njegovih procesa, sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki ovih stranica ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene
Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti i kolačićima uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, izuzev kolačića trećih strana. Turistička agencija Holiday Catch zadržava pravo izmjene ove Izjave kako bi prenijela nove informacije o načinima na koje Turistička agencija Holiday Catch na svojim web stranicama štiti vaše podatke.  Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili na web stranici www.holiday-catch.com te možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo molimo da nam se  javite na info@holiday-catch.com

Kontakt
Ako imate bilo kakva pitanja u vezi naše politike za zaštitu osobnih podataka, ili u vezi vaših iskustava s ovom internet stranicom, molimo da nam se javite na  info@holiday-catch.com